hvad koster det at bruge OS2kravmotor?

07-02-2018
Spørgsmål

hvad koster det at bruge OS2kravmotor?

07-02-2018

Det koster 8.000 kroner i onboarding og 18.000 i årlig tilslutning. Beløb som dækker:

At man kommer i gang. Drift og teknisk support. Kravredaktionens arbejde med at vedligehold krav og videreudvikling. En pulje til at købe udviklingsarbejde, nye funktioner til løsningen. Governance-, Community- og koordineringsarbejde.

Tilslutningsaftale findes her: https://os2.eu/dokument/os2kravmotor-tilslutning

Vejledning til at komme i gang findes her: https://os2.eu/dokument/kom-i-gang-med-os2kravmotor