Hvilke licensformer bruger OS2-fællesskabet?

Spørgsmål:

Hvilke licensformer bruger OS2-fællesskabet?

OS2 benytter sig af licensformerne MPL 2.0 (Mozilla Public Licens) og CC BY SA 4.0 (Creative Commons). MPL 2.0 gælder for koden og CC BY SA 4.0 for andet indhold.

Se vejledning vedhæftet

Mest nyttige svar

OS2 benytter sig af licensformerne MPL 2.0 (Mozilla Public Licens) og CC BY SA 4.0 (Creative Commons). MPL 2.0 gælder for koden og CC BY SA 4.0 for andet indhold.

Se vejledning vedhæftet

Log ind

CAPTCHA
Da vi ikke har en robot til at slette spam forsøger vi at sikre os. Dette spørgsmål er en test for at se om du er en menneskelig besøgende.