Hvordan opretter jeg et udviklingsønske på Jira?

14-02-2018
Spørgsmål

Hvordan opretter jeg et udviklingsønske på Jira?

10-10-2018

Alle OS2-produkter og -projekter har et Jira projektrum hvor udviklingsønsker registreres. De registereres her for at synliggøre ønsker for alle interesserede og for at vi i fællesskab kan planlægge og koordinere videreudviklingen af løsningerne.

Er din organisation medlem af OS2-fællesskabet kan du via din arbejdsemail oprette en Jira brugerkonto og dermed indberette issues direkte på Jira platformen. Du skal involvere koordinationsgruppen for løsningen såfremt du har udviklingsønsker eller andet til løsningens backlog.

Du finder link og information om Jira projektrum samt kontaktpersoner for et OS2-produkt og -projekt på løsningens infoside på os2.eu.

Er du i tvivl om noget så spørg her på OS2viden eller kontakt OS2-sekretariatet.