Hvordan opretter man symbolet til en Creative Commons licens for OS2?

Spørgsmål:

Hvordan opretter man symbolet til en Creative Commons licens for OS2?

OS2 bruger licensformerne CC BY SA og MPL. For at oprette en Creative Common mærkning får man først ind på https://faq.os2.eu/ZkG, hvor man kan tilpasse den generiske CC notice.

Gør følgende:

1. ”Tillad at afledte værker af dit værk må deles?” skal være markeret i ” Ja, så længe at andre deler på samme vilkår.”

2. Tillad kommerciel brug af dit værk skal være markeret i ”Ja”.

3. I boks nr. 3 fra oven på side 2 udfyldes relevante informationer for projektet/indholdet. Her er er OS2arkiv brugt som eksempel.

Når alle relevante information er indtastet, vil de to CC notice'r tilpasse sig det nye indhold. Den kode skal kopieres in i teksten, på hjemmesiden, på titelbladet, nederst på forsiden af hjemmesiden eller på en særlig ”om” side.