Hvordan opsætter jeg en database service på OS2cloud?Vores applikation har brug for at…

Spørgsmål
Faggruppe: Systemarkitektur
Sekretariatschef, OS2-sekretariatet
21-06-2017
Spørgsmål

Hvordan opsætter jeg en database service på OS2cloud?

Vores applikation har brug for at gemme data i en SQL database - er der en sådan service man kan anvende?

Svar

Sekretariatschef, OS2-sekretariatet
21-06-2017

Man kan f.eks. installere en mariadb ved at skrive følgende komando - "apt-get install mariadb-server"
Jeg kan tilføje, at Ubuntu-serverne i OS2cloud er "født" med Webmin præinstalleret, som du også kan benytte til at installere og opdatere softwarepakker. Den stiller desuden en fin brugerflade til rådighed til at administrere MariaDB (tidl. MySQL).

Bilag