Hvordan tilføjes jeg til et Jira projekt

Spørgsmål:

Hvordan tilføjes jeg til et Jira projekt

En administrator for projektet kan tilføje dig, det vil typisk være projektets tovholder eller en fra koordinationsgruppen.

OS2-sekretariatet kan også hjælpe.

Er du projektejer eller administrator så skal du inde på Jira projektet klikke dig under settings og videre til people
Her tilføjes brugere til projektet. Det er også her brugernes rolle styres.

Log ind

CAPTCHA
Da vi ikke har en robot til at slette spam forsøger vi at sikre os. Dette spørgsmål er en test for at se om du er en menneskelig besøgende.