Hvordan uploader jeg et blogindlæg?

Spørgsmål
Faggruppe: Kommunikation
Community Manager, OS2 - Offentlig Digitaliseringsfællesskab
08-06-2018
Spørgsmål

Hvordan uploader jeg et blogindlæg?

Nøgleord: bidrag brugerkonto blog

Svar

Community Manager, OS2 - Offentlig Digitaliseringsfællesskab
08-06-2018

Du logger ind på din OS2konto og finder "Fællesskabet" i bjælken øverst (i højre side). Klik på "Grupper" under "Fællesskabet". Dernæst vælg gruppen OS2blogger. Du skal tilmelde dig gruppen for at skrive et indlæg. Når du har tilmeldt dig, klikker du på knappen "blogindlæg" og derefter den blå knap til højre, hvor der står "Indlæg".

Nu kan du skrive dit blogindlæg og udgive det på hjemmesiden.