Hvorfor skal man være medlem af OS2?

Spørgsmål
Faggruppe: Digitalisering
27-11-2017
Spørgsmål

Hvorfor skal man være medlem af OS2?

Svar

JK
Sekretariatschef, Ballerup Kommune/Digitaliseringssekretariatet
06-12-2017

Det skal man fordi OS2 er fællesskabet der hjælper kommunerne til at få opdateret og udviklet deres arkitektur og deres projektkompetencer. OS2 giver mulighed for at finde kommunale partnere der har løsningsmodeller på en del af de udfordringer kommunerne står med. OS2 produkterne er åbne og tilpasset den kommunale virkelighed.

;Man kan være kommunal partner i OS2 på mange niveauer alt efter ambition. Det kræver ikke mange andre forudsætninger end at man beskræftiger sig med digitaliserings eller procesudvikling i en kommune. Det er learn as we go for alle oS2 kommmune partnerne