Jeg kan ikke logge ind på Jira, hvad gør jeg?

Spørgsmål:

Jeg kan ikke logge ind på Jira, hvad gør jeg?

Vi rydder op i brugerdatabasen på Jira med jævne mellemrum. Her deaktiveres brugere som ikke har været indlogget de seneste 6 måneder.

Kan du derfor ikke logge ind eller få tilsendt et nyt kodeord skal du kontakte OS2s sekretariat på os2@os2.eu eller sekretariatschef Rasmus Frey direkte på rafr@aarhus.dk

Log ind

CAPTCHA
Da vi ikke har en robot til at slette spam forsøger vi at sikre os. Dette spørgsmål er en test for at se om du er en menneskelig besøgende.