Før bestilling af udvikling, bør opgaver i JIRA som minimum indeholde pkt. 1-5. Punkterne 6-9 er punkter som leverandøren med fordel kan/bør udfylde, i forbindelse med estimering og oplæg/tilbud.

1. Opgavetitel
  2. Beskrivelse
  • Hvad?
  • Hvorfor?
  • Hvem?
  1. Brugerhistorie(r)
  • Trinvis beskrivelse af brugerens handling, motivation og udbytte.
  1. Acceptkriterier
  2. Krav til dokumentation
  • Evt. integrationsoverblik (tekst/diagrammer)
  • Teknisk implementeringsguide/installationsvejledning
  • Superbrugerguide
  • README’s
  • Kodekommentarer
  • PR og commit beskeder
  1. Evt. startbetingelser
  2. Evt. kritiske integrationer til andre systemer
  3. Henvisning til placering i Github og overblik over kodeakitekturen
  4. Ansvarlig for eksternt code review i forbindelse med pull-request/merge

Forfatter: Thomas Gjerulff