Emne: OS2-produkt
05-06-2024
Spørgsmål

Hvad er bidrag til OS2 som betales via tilslutning til et produkt?

Bilag

Svar

Sekretariatschef, OS2-sekretariatet
Editorial recommendation
05-06-2024

I takstblade har vi valgt at samle beløbet i et, så det beløb der står er totalen (produktbidrag+OS2 bidrag).

Taksten og takstmodellen besluttet årligt af generalforsamlingen og beskrives her: https://www.os2.eu/takstblade

Det udregnes således, her med et produktbidrag på 10.000 og et niveau 2 produkt:

Er man medlem af foreningen
Produktbidrag: 10.000,-
Bidrag til OS2 (9% af produktbidrag): 900,-
I alt: 10.900,-

Er man ikke medlem af foreningen
Produktbidrag: 10.000,-
Bidrag til OS2 (30% af produktbidrag): 3.000,-
I alt: 13.000,-

Rationalet bag modellen er at OS2 og særligt de tilgængelige ressourcer i sekretariatet skal kunne skalere i takt med antallet af produkter og antallet af anvendere. Derfor er det nødvendigt at der bidrages til den centrale drift både via medlemskontingent og via bidrag fra produkterne. Grunden til at bidraget via produkter er højere for ikke-medlemmer er for at skabe et incitament til at blive medlem af foreningen.

Bilag
Sekretariatschef, OS2-sekretariatet
05-06-2024

I takstblade har vi valgt at samle beløbet i et, så det beløb der står er totalen (produktbidrag+OS2 bidrag).

Taksten og takstmodellen besluttet årligt af generalforsamlingen og beskrives her: https://www.os2.eu/takstblade

Det udregnes således, her med et produktbidrag på 10.000 og et niveau 2 produkt:

Er man medlem af foreningen
Produktbidrag: 10.000,-
Bidrag til OS2 (9% af produktbidrag): 900,-
I alt: 10.900,-

Er man ikke medlem af foreningen
Produktbidrag: 10.000,-
Bidrag til OS2 (30% af produktbidrag): 3.000,-
I alt: 13.000,-

Rationalet bag modellen er at OS2 og særligt de tilgængelige ressourcer i sekretariatet skal kunne skalere i takt med antallet af produkter og antallet af anvendere. Derfor er det nødvendigt at der bidrages til den centrale drift både via medlemskontingent og via bidrag fra produkterne. Grunden til at bidraget via produkter er højere for ikke-medlemmer er for at skabe et incitament til at blive medlem af foreningen.

Bilag