Open Source anskaffelse – Licenser, jura, udbud og kontrakter

Dokument

OS2 har med udgangspunkt i materiale overdraget fra Aarhus Kommune udarbejdet 3 vejledninger (se herunder), som vi anbefaler at læse i forbindelse med jeres anskaffelse og igangsætning af open source projekter.

Vejledningerne indeholder relevant og vigtig viden omkring open source og anskaffelsen af open source software.

Målet med vejledningerne er at afmystificere og hjælp kommunerne med at indkøbe og gøre brug af open source. Det er at hjælpe til at benytte open source strategisk og hjælpe med at gøre kravspecificering, valg og indkøb af løsning så nemt som overhovedet muligt.

Open Source anskaffelse – Licenser, jura, udbud og kontrakter

Dokument
Forfatter: OS2-sekretariatet
Document is part of these collections
  1. Åbne licenser
  2. Opstart af projekt eller produkt