Vejledninger til Jira

I OS2-fællesskabet benyttes værktøjet Jira til at holde styr på udviklingsønsker i projekterne. Alle OS2-produkter og -projekter har derfor et Jira projekt med en backlog. Her oprettes opaver, føres dialog og prioriteres.

Vi har samlet en række vejledninger til hvordan du bruger Jira. Du finder disse vejledninger i oversigten til højre.

Har du ikke en bruger på Jira så kan du oprette en, se dette spørgsmål/svar.