Vi har været i gang med at teste kravmotoren og vil gerne rydde op i de testdialoger vi…

Spørgsmål
Emne: OS2-produkt
Sekretariatschef, OS2-sekretariatet
13-09-2018
Spørgsmål

Vi har været i gang med at teste kravmotoren og vil gerne rydde op i de testdialoger vi har oprettet. Jeg kan dog ikke se hvordan jeg kan slette disse og jeg er oprettet som administrator. Hvordan gør jeg?

Svar

Sekretariatschef, OS2-sekretariatet
13-09-2018

Det er med fuldt overlæg at man ikke kan slette en markedsdialog i OS2kravmotor. Man kan derimod arkivere dem. Med en løsning som OS2kravmotor ønsker vi at sikre et højt niveau af dokumentation og derfor arkiveres fremfor slettes.

Det er dog muligt at få hjælp til at rydde op i testdata. Driftsleverandøren af løsningen kan hjælpe med at slette specifikke elementer såfremt behovet er der. Kontakt OS2-sekretariatet med en anmodning og inkluder ID'er på de dialoger som ønskes slettet.