Hjælp til nye koordinationsgrupper

Hjælp til nye koordinationsgrupper

Tak fordi du vil være med i en koordinationsgruppe!

OS2-fællesskabet kan kun fungere, når personer som dig vælger at deltage i frivillige arbejdsgrupper, der står for indsamling, prioritering af udviklingsønsker og vision.

 

Nu til arbejdet. Som ny i en koordinationsgruppe kan du søge hjælp her:

 

Der er et par ting, som du skal vide, inden arbejdet går i gang. Du ved allerede, at OS2 er en medlemsforening af offentlige myndigheder med et fællessekretariat, produktspecifikke sekretariatet og en bestyrelse. Derudover skal du vide, at OS2-sekretariatet er her for at støtte jer og hjælpe i gang, men på sigt skal I selv stå for at afholde møder og tage referat. Foreningen OS2 er ikke en it-leverandør, men et fællesskab om organisering – med egen governancemodel, som angiver modenheden på et produkts kode, relevant, strategi og organisering.

 

Ideelt set skal et OS2-produkt have både en styregruppe og en koordinationsgruppe. Styregruppen står for økonomistyring og at lægge en vision. Koordinationsgruppen står for indsamling af udviklingsønsker og prioritering af dem i henhold til visionen. Hvis dit produkt ikke har en styregruppe, overtager koordinationsgruppen den rolle.

 

Vi har en mailing liste for koordinationsgrupper. Kontakt Charlotte fra OS2-sekretariatet for at komme på listen på charlotte@os2.eu.

I oktober 2021 afholdt vi første workshop for koordinationsgrupper. Vi stræber imod at gøre det til en årlig begivenhed.

 

Du kan komme med dine spørgsmål på os2@os2.eu eller kigge rundt her på OS2viden.

Vejledningssamlinger

Om vejledningen

Log ind

CAPTCHA
Da vi ikke har en robot til at slette spam forsøger vi at sikre os. Dette spørgsmål er en test for at se om du er en menneskelig besøgende.