Jeg har et udviklingsønske, hvad gør jeg?

13-11-2018
Spørgsmål

Jeg har et udviklingsønske, hvad gør jeg?

13-11-2018

Udviklingsønsker indmeldes til koordinationsgruppen for det pågældende OS2-produkt eller -projekt. Du kan på produktinfosiderne under wiki finde information om koordinationsgruppe for et produkt eller projekt. Koordinationsgruppen vil hjælpe med at oprette udviklingsønsket i baklog på Jira.

Du har også mulighed for selv at oprette udviklingsønsker direkte i Jira. Du skal blot have en brugerkonto. Denne kan du som ansat i en medlemsorganisation selv oprette.

Er du i tvivl så kontakt OS2-sekretariatet eller spørg her på OS2viden.