Som leverandør (eller Kommune) kan du stille et udviklingsønske til et OS2-produkt, som du gerne vil bidrage med. Der er fundamentalt set to veje fra udviklingsønske til fungerende ny funktionalitet:

1. Opgavestiller betaler
  2. Fællesskabet betaler

Begge starter med at en opgave/et sprint oprettes i projektværktøjet Jira, hvor det estimeres og beskrives. Det slutter (forhåbentlig) med en veloverstået sprint og en ny funktionalitet.

Orginalfil:

---

Værket er Copyright OS2 – Offentligt digitaliseringsfællesskab

Og licenseret under en Creative Commons Navngivelse-DelPåSammeVilkår 4.0 International Licens. This work is licensed under Creative Commons Attribute–ShareAlike 4.0 International License.