Checkliste til organisering af dokumentation for et produkt/projekt

Dokument

I OS2 har vi ikke en nøjagtig skabelon for de enkelte dokumentationstyper. Der skal være plads til at fortolke og behovene er forskellige alt efter projektets karakter, teknologi og formål.

Det første man skal gøre for et projekt eller produkt er at gennemgå listen over governancekrav til det niveau som løsningen skal placeres på. Dette kan gøres i samarbejde med sekretariatet. Her drejer det sig om at fortolke og begrunde hvad de enkelte punkter betyder for lige netop dit projekt.

Dokumentation bør afhængigt af type bo følgende steder:

• Jira og evt. Confluence
    • Backlog (fejl, mangler, ønsker, opgaver)
    • Dialog om opgaver
    • Teknisk dokumentation
    • Materiale fra arbejdsgrupper (f.eks. arkitektur)
  • Hjemmesiden – os2.eu
    • Kommunikation, generelt Infomateriale, links og vigtige dokumenter
    • Info vedr. organisering (styregruppe, koordinationsgruppe osv.)
    • Governancerapport (en checkliste over efterlevelse af niveau)
    • Skabeloner
    • Referater
  • Loop – faq.os2.eu (her kan vi oprette en særskilt loop til projektet/produktet)
    • Spørgsmål/svar
    • Vejledninger og manualer
  • Github
    • Kildekode og Versionsstyring

Checkliste til organisering af dokumentation for et produkt/projekt