– find behovet hos de offentlige medlemmer

 

Skåret helt ind til benet er der seks måder til at blive aktiv i OS2-fællesskabet som leverandør og ja, de kræver alle noget af dig:

  1. Hold dig til, når de offentlige medlemmer i OS2 kigger rundt efter leverandører til rådgivning, drift, hosting og support. OS2 ønsker et flerleverandør samarbejde i alle/de fleste løsninger. Dette er en typisk måde at deltage i fællesskabet.
  2. Byd dig til, når et OS2-produkt har brug for et code review eller rådgivning. Ovenstående punkt føder ind i dette.
  3. Se muligheder når f.eks. nationale løsninger har brug for lidt ekstra kærlighed for at fungere hos OS2s medlemmer.
  4. Bliv direkte hyret af en offentlig myndighed til at dække et behov, lav den på open source licens og opfordr myndigheden til at donere løsningen til OS2-fællesskabet.
  5. Vær med i udbud om udvikling.
  6. Indgå i og skabe dialog i OS2s dialoggruppe på LinkedIn: https://www.linkedin.com/groups/4670119/

BONUS: En idégruppe er opstået os2.eu hjemmesiden, hvor det bliver muligt for medlemmer at dele deres behov for særlige løsninger. Her skal der være plads til offentlig-private samarbejder. Hvor meget engagement denne gruppe vil tiltrække, vil tiden vise. (Opdateret 20/10/2021)

 

Når du underskriver partneraftalen, skriver du samtidigt under på, at al din udvikling til OS2 skal være open source og at du er klar over, at dine priser skal være gennemsigtige.

Forfatter: Charlotte Heikendorf